top of page

Yoga & mindfulness

IMG_2467_edited.jpg

I 2011 prøvde jeg yoga(asanas) for første gang på et lite lokalt yogastudio i hjembyen min, Bryne. På den tiden visste jeg ikke særlig mye om yoga, men det var først da jeg begynte å lære mer om meg selv og min egen kropp. Opp gjennom årene har yogaen vært et utrolig viktig verktøy for meg i hverdagen. I en alder av 25 år reiste jeg til India, Rishikesh for å fordype yoga praksisen på Pratham Yoga, en hatha og vinyasa skole hvor jeg var på et 200 timers kurs. Her lærte jeg utrolig mye om meg selv, om asanas og om yogaens filosofi. 

 

Jeg elsker å bevege kroppen og være i kontakt med pusten min. Yoga for meg er en praksis hvor jeg praktiserer egenkjærlighet. Hver gang jeg går på matten er det en hyllest til meg selv og min kropp, hvor jeg tar meg tid til å lytte til hva kroppen min trenger i øyeblikket. Som yogalærer er det viktig for meg å holde et trygt og kjærlig rom for studentene, slik at de kan føle seg trygge, være seg selv og si velkommen til alle følelser som oppstår under praksisen. 

Jeg kan bookes til eventer, bedriftsyoga eller så holder jeg også egne eventer/ workshoper.

Følg med på min facebook side @therapywithlinegarborg  eller på @kama_awareness for å se de kommende eventer/ workshops. Ta ellers kontakt med meg på mail info@linegarborg.com om det er noe du ønsker å booke meg til. 

bottom of page